Νέα Ανακοίνωση

Αγαπημένοι μας γονείς/ μαθητές,

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της απόφασης για τα μέτρα που θα ισχύσουν από την Δευτέρα 10/5/2021 σχετικά με τα εκπαιδευτήρια. Για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, θα ισχύσει και επίσημα η επαναλειτουργία τους, ΜΟΝΟ όμως ως προς τους μαθητές που προετοιμάζονται για εξετάσεις δηλ.για τις τάξεις Β2 (CAMBRIDGE, MICHIGAN, ESB) και C2 (CAMBRIDGE, MICHIGAN, ESB)

Oι μαθητές των τάξεων αυτών θα πρέπει να έχουν μαζί τους χειρόγραφη βεβαίωση /δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) που έχει διενεργηθεί έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) που έχει διενεργηθεί έως και εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν το μάθημα.

Με τα υπόλοιπα τμήματα, τάξεις συνεχίζουμε διαδικτυακά και ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε να βρεθούμε πάλι κοντά.

Μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε στις νέες καταστάσεις (η προσαρμοστικότητα είναι μια από τις βασικές δεξιότητες του 21ου αιώνα) και συνεχίζουμε τα μαθήματα είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά.

Τίποτα δεν σταματάει την πρόοδο των παιδιών σας μαζί μας

Με την ολοκλήρωση των εμβολιασμών από το προσωπικό, την χρήση των self tests και την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, Όλα θα πάνε Καλά! Λίγο Υπομονή ακόμα!

 

Με εκτίμηση και αγάπη,

Ελένη Μεγαλοοικονόμου