Γκούβα Αικατερίνη

«Ως εκπαιδευτικός συστήνω το ΚΞΓ Μεγαλοοικονόμου-Νάκου γιατί η ίδια η κα Μεγαλοοικονόμου βρίσκεται πάντα εκεί, μας υποστηρίζει, μας ενθαρρύνει και μας αποδέχεται. Μας βοηθά να πιστέψουμε στον εαυτό μας και ενισχύει την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας μας. Ως μαθήτρια του φροντιστηρίου είχα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση στα Αγγλικά, είχα γράψει άρθρα στην εφημερίδα του φροντιστηρίου δίνοντας μου έτσι τη δυνατότητα να εξελίσσομαι, να γνωρίζω τον εαυτό μου και να προοδεύω. Καθηγητές με εμπειρία υποστηρίζουν το έργο της, δημιουργώντας κλίμα αμεσότητας και συνεργασίας στην τάξη.»

Γκούβα ΑικατερίνηΕκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία
Τάσος Φουντουλάκης

«Το ΚΞΓ Ελένη Μεγαλοοικονόμου-Νάκου πιστεύει ότι ο μαθητής είναι το κέντρο της εκπαίδευσης δίνοντάς του κίνητρα για την επιτυχία. Εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας για όλες τις ηλικίες και διδάσκει χρησιμοποώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία κάνοντας την έτσι παιχνίδι! Με άριστο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό το ΚΞΓ Ελένη Μεγαλοοικονόμου-Νάκου και τις πολύ καλές τιμές διδάκτρων είναι η σίγουρη επιλογή για την επιτυχία!!!»

Τάσος ΦουντουλάκηςTελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών
Μαρία Αναστασιάδη

«Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μεγαλοοικονόμου-Nάκου, παρέχει άριστη κατάρτιση στον τομέα των ξένων γλωσσών, ενώ παράλληλα μέσω της πρωτοπόρου εκπαιδευτικής διαδικασίας ενισχύει την αυτοπεποίθηση των μαθητών και παρέχει τα κατάλληλα εφόδια για μελλονική επιτυχία.»

Μαρία ΑναστασιάδηΧημικός Phd, Research Fellow at Cranfield University.
Φαίη Περικλή

To Kέντρο Ξένων Γλωσσών Μεγαλοοικονόμου-Νάκου κατάφερε να είναι καταξιωμένο στο χώρο της εκπαίδευσης με το κύρος και το επίπεδο των καθηγητών που διαθέτει καθώς και της ίδιας της διεύθυνσης. Προσωπικά εμένα κατάφερε, πέρα από το μαθησιακό επίπεδο, να με εξελίξει και ως άνθρωπο.

Είναι ένα περιβάλλον όπου νιώθεις ζεστασιά και δοτικότητα από όλους, βασικό για να επιτύχεις τους στόχους σου και να μάθεις, για να έχεις εφόδια στο μέλλον.Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μεγαλοοικονόμου –Νάκου δίνουν εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις.

Είμαι χαρούμενη που υπήρξα μαθήτρια εκεί και αν ήταν να μάθω μια ακόμα ξένη γλώσσα θα επέλεγα ξανά αυτό το φροντιστήριο.

Φαίη ΠερικλήΤεχνολόγος Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων
Πόπη Αδαμοπούλου

O λόγος που επέλεξα το Φροντιστήριο αυτό ήταν γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα από πολλούς φίλους μου! Όταν πρωτοπήγα για μάθημα ( Α senior) οι γνώσεις μου ήταν ελάχιστες, αλλά χάρη στην αγάπη της κ. Ελένης και τις μεθόδους της , κατάφερα με το παραπάνω να καλύψω τα κενά μου. Φυσικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ τα θεατρικά και τις εκδηλώσεις μας, που μαθαίναμε τα Αγγλικά και διασκεδάζαμε παράλληλα.

Πόπη ΑδαμοπούλουΙδιωτική υπάλληλος
Παντελής Κουβέλης

Οι καθηγητές στο ΚΞΓ Μεγαλοοικονόμου Νάκου πάντα βρίσκονται στο πλάι των μαθητών τους, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους!

Παντελής Κουβέληςφοιτητής
Μπίλλη Νικολαϊδου

Με τον καιρό και χάρη της υπέροχης δασκάλας της Κατερίνα Νάκου, μέσω του παιχνιδιού και τις μεθόδους διδασκαλίας της, η κόρη μου αγάπησε τη γλώσσα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μπορεί το σχολείο και ο δάσκαλος, να μεταδώσει στον μαθητή την αγάπη για μάθηση.

Μπίλλη Νικολαϊδουμητέρα μαθήτριας A junior
Μαρία Μαραγκουδάκη

Χάρη στην κα Ελένη Μεγαλοοικονόμου κατάφερα σε διάστημα 2,5 μηνών να καλύψω τα κενά μου, να γράφω mail και κείμενα πάνω στην τέχνη και να μπορέσω έτσι να προωθήσω τα έργα μου στο εξωτερικό.

Μαρία ΜαραγκουδάκηΔασκάλα εικαστικών & ζωγράφος
3680+

Το Μαθητολόγιο μας

97%

Ποσοστά Επιτυχίας

1000+

Like us